NYHETER

2020-04-03  Z-LASER levererar virusfritt

Du kan packa upp alla Z-lasers produkter som köpts direkt från oss utan att tveka: Från och med nu behandlas alla produkter med UV-ljus innan de skickas från fabrik. Vi arbetar för att förhindra ytterligare spridning av COVID19


2019-11-28  ZAT - Autonom och flexibel

ZA-serien, som har bevisat sig i många år, kommer att ersättas av den nya ZAT-batterilasern inom en snar framtid. 

Den batteridrivna ZAT har framgångsrikt använts i "Belt Aligner Set" i flera år och är ett högkvalitativt alternativ till den tidigare bästsäljaren ZA: lasern är inbyggd i ett stabilt metallhus och kraftkällan (AA-batteri eller uppladdningsbart batteri) är placerad direkt under skruvlocken. En liten knapp i änden av huset används för att slå på och stänga av lasern.

 

ZAT är särskilt lämplig för mobil användning inom trä-, sten- och metallindustrin. Till exempel kan ZAT enkelt fästas på en gersåg, en borrmaskin eller en kakelkap och kan verkligen användas flexibelt. ZAT finns med olika optik som linje, punkt eller kors laser. Vid större kvantiteter kan vi också integrera olika DOE: er (diffraktiv optik). Lasern är idealisk för alla typer av mobila enheter och enheter som inte tillåter en fast strömförsörjning av lasern. Dessutom gör det robusta metallhöljet ZAT idealisk för en tuff vardag i verkstaden, där den gör sitt jobb robust, pålitligt och exakt.


2019-10-24  Ny produkt: ZRX nu tillgänglig

ZRX-serien, som har visat sitt värde under många år, har nu berikats med en ny produkt: ZRX Grön.

För ett optimalt synligt positionskors utförs projektionen från ZRX Grön av två separata linjelasrar, vridna 90 grader, som projicerar ett tydligt, stort kors även över större avstånd. Till skillnad från användningen av korsoptik (DOE) är inget ströljus synligt bredvid själva projektionen.


2019-09-10  Ny produkt: ZD-Grön nu tillgänglig

ZD-520 grön positioneringslaser är en mini-lasermodul som kan projicera antingen linjer, punkter eller kors; ett optimerat fast fokus eller speciella OEM-kabelvarianter finns också. Med en diameter på bara 11 mm kan den användas överallt och används ofta inom textil-, metall- och träindustrin samt inom medicinsk teknik. På grund av sin mindre ljuspunkt är lasermodulen väl lämpad för mycket exakta bearbetningstillämpningar eller mönster och imponerar med enastående synlighet.